Hoe gaan wij te werk?

Voordat we starten met het bouwen van een website maken wij graag uitgebreid tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met onze klanten. Wij kunnen ter plaatse komen of afspreken op een locatie en tijdstip naar keuze.

Tijdens het gesprek overlopen wij eerst het stappenplan dat je op deze pagina kan terugvinden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je voldoende inzicht hebt in de afzonderlijke schakels die aan bod komen bij het opzetten van een website. Indien gewenst gebruiken wij hiervoor een concreet voorbeeld, om na te gaan of elke stap van het stappenplan duidelijk is.

Vervolgens wordt er uitgebreid tijd gespendeerd aan het bespreken van het project van onze klant. Via vraag en antwoord wordt er onder meer een profiel opgesteld van de potentiële bezoekers. Zij beïnvloeden immers niet alleen de inhoud van je website, maar zijn eveneens bepalend voor het design en de gebruiksvriendelijkheid.

Het gesprek is volledig vrijblijvend en u bent dus tot niets verplicht. U kan eventueel later nog contact met ons opnemen of beslissen om ter plaatse een planning uit te werken.

 

Een domeinnaam kan je zowel gebruiken voor je website als voor het aanmaken van één of meerdere emailadresssen. Indien u nog niet beschikt over een domeinnaam kunnen wij deze voor u registreren. Een voorbeeld van een bekende domeinnaam is google.be.
Van zodra uw domeinnaam geregistreerd is kunnen er één of meerdere emailadressen aangemaakt worden. Hierdoor kan u nog dezelfde dag gebruik maken van professionele emailadressen in het formaat info@mijndomeinnaam.be. U kan emails versturen en ontvangen vanaf elke computer die verbonden is met internet.
Om uw website online te krijgen wordt er ruimte vrijgemaakt op een krachtige server. Deze ruimte wordt vervolgens gekoppeld met uw domeinnaam zodat de website makkelijk bereikbaar is. Om te voorkomen dat zoekmachines zoals Google en Bing de website reeds indexeren, wordt er een tijdelijk inlogscherm voorzien. Hiermee voorkom je eveneens dat eventuele bezoekers een website te zien krijgen die nog niet is afgewerkt.
Wij werken uitsluitend met professioneel ontworpen templates zodat uw website er zowel goed uitziet op een laptop als op een smartphone. Door het activeren van de template krijgt de website een professioneel design. Deze template kan u zelf aankopen of dit aan ons overlaten. In beide gevallen betaalt u echter uitsluitend de prijs van de template. Er wordt dus nooit een meerkost aangerekend. Wist u overigens dat ook onze eigen website gemaakt is op basis van een template?
Uw website komt stilaan tot leven door het toevoegen van een unieke combinatie van tekst en foto’s. Ook wanneer u beschikt over een bedrijfsvideo krijgt deze een plaats binnen de website. Tot slot wordt eveneens de navigatie aangebracht zodat de bezoeker van de website makkelijk alle pagina’s kan bereiken.
Meten is weten… Elke website die wij bouwen wordt standaard voorzien van Google Analytics. Hiermee kan je belangrijke informatie verkrijgen over de bezoekers van je website. Je krijgt inzicht in het aantal dagelijkse bezoekers, de manier waarop je bezoekers de website hebben gevonden, welke pagina’s het meest bekeken worden etcetera. Dankzij deze waardevolle informatie kom je te weten waar je bezoekers echt naar op zoek zijn.
Van zodra de bovenstaande stappen zijn afgewerkt wordt de website gelanceerd. We verwijderen het tijdelijke inlogscherm van stap 3 waardoor bezoekers voortaan naar uw website kunnen surfen. Bovendien worden de zoekmachines verwittigd zodat zij uw website snel kunnen indexeren. Hierdoor wordt het mogelijk om je website terug te vinden via zoekmachines zoals Google en Bing.
Vooral bij nieuwe websites zullen er nog geregeld aanpassingen nodig zijn. Denk maar aan het wijzigen of toevoegen van tekst, het aanbrengen van extra navigatie, het plaatsen van een video, etcetera. Je kan bij ons steeds terecht voor dergelijke aanpassingen van de inhoud. In dat geval bezorgt u ons de nodige correcties, waarop wij u contacteren van zodra deze zijn verwerkt.
Wij bieden onze klanten een volledige dienstverlening aan. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf op zoek te gaan naar snelle en betrouwbare ruimte voor uw website, vermits wij onze eigen hosting aanbieden. Je kan bij ons ook steeds terecht voor het opstarten en beheren van uw online reclamecampagnes waarmee je zeer gericht kan adverteren op internet. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor naamkaartjes zodat je alvast zelf publiciteit kan maken voor je website. Neem even een kijkje bij ons aanbod als je meer wil weten over onze dienstverlening.
© SolidBASE - Implementatie en hosting van websites voor kmo's