Waarmee kunnen wij u helpen?

01 magweg
U kan bij ons in hoofdzaak terecht voor het opstarten en beheren van een professionele website of webshop.

Wij werken samen met een wereldwijd netwerk van webdesigners die hun expertise aanbieden aan uiterst aantrekkelijke prijzen. Hierdoor kunnen wij onze eigen tarieven laag houden en u een uitmuntende service garanderen.

Je kan eveneens een beroep op ons doen voor het beheren van uw online reclamecampagnes en het vereenvoudigen van uw dagelijkse administratie.

Wat we doen gebeurt steeds met volle overgave. We werken zeer efficiënt en doeltreffend om aan de vragen van onze klanten te voldoen. Zo zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om een betere service en waar voor je geld te bieden.
Wij hanteren een unieke invalshoek door de samenwerking met onafhankelijke webdesigners die professionele designs ter beschikking stellen. Deze synergie laat het toe om snel en voordelig in te spelen op de meest uiteenlopende situaties.
Het ontwerp en de technische realisatie is doorgaans de grootste investering van een website. Dit kan overigens aanzienlijk oplopen door het maatwerk en de vaak eindeloze aanpassingen. Bovendien falen veel projecten door tijdsgebrek bij de klant en een gebrekkige communicatie. Vermits wij werken met bestaande designs beschikt u echter snel over een professionele website en dit slechts voor een fractie van de prijs van een conventionele website.
Zoals eerder vermeld werken wij met bestaande designs waardoor er minder ruimte is voor flexibiliteit. Hier staat echter tegenover dat u op voorhand steeds alle mogelijke weergaves van het door u gekozen design kan uitproberen in een demo-omgeving.
Wij designen onze websites niet zelf. Dit zou immers onze efficiëntie en service in gedrang brengen. Wel verzorgen wij klein grafisch werk zoals het ontwerpen van een logo of aangepaste header voor uw website.
Wij kunnen de website plaatsen op uw eigen webruimte, of u kan hiervoor gebruik maken van onze hosting. Wanneer u beschikt over een domeinnaam zullen wij deze koppelen aan uw website en de nodige emailaccounts aanmaken. Wanneer u daarentegen nog geen domeinnaam heeft kunnen wij deze voor u registreren.
Om u tijdrovend loop- en zoekwerk uit te sparen, trachten wij een zo volledig mogelijke dienstverlening aa te bieden. Indien één van uw vragen onze expertise overtreft zullen wij u hier echter van verwittigen. In dat geval kunnen wij voor u een geschikte partner zoeken, zodat u zich zelf kan blijven focussen op uw eigen core business.

U kan bij ons ook steeds terecht voor logo- & headerdesign, naamkaartjes en het schrijven van teksten voor op uw website. Stuur ons gerust een email indien u bijkomende vragen heeft.


© SolidBASE - Implementatie en hosting van websites voor kmo's